Højlyngsstien

Højlyngsstien er en ny vandresti på 67 km tværs over Bornholm fra Sandvig til Årsdale, og passerer mange smukke steder. Både de kendte, som f.eks. Opalsøen, Hammershus, Rytterknægten, Ekkodalen og Bisonskoven, Paradisbakkerne men også de mindre kendte som Rutsker Højlyng, Borgedalssøen, Ravnedalen og Ole Christensens skulpturpark.

Stien passerer ca. 500 meter fra Feriestedet Skovly, efter man har tilbagelagt ca. 1/3 af turen (eller 2/3 afhængig af i hvilken ende man starter!).

Overnatning i forbindelse med vandring

I april til midt juni samt i september, oktober (undtagen efterårsferien) og november vil der være mulighed for at leje et værelse i en lejlighed, i stedet for at leje hele lejligheden, og det vil være muligt blot at overnatte en enkelt nat (hvor minimum normalt er 2 nætter). Kan tidligst reserveres 14 dage før opholdet. Prisen for et værelse med delt badeværelse (max. 5 personer om et badeværelse) vil være 400 kr for en person eller 600 kr for to personer. Sengelinned skal medbringes.

I perioden maj til og med september (dvs også i højsæsonen) kan man leje en seng i "sovesalen" eller hele rummet med 5-6 senge og badeværelse. Pris 550 kr for hele rummet, 250 kr for en seng.

Transport. Da der ikke er mange steder man kan overnatte langs Højlyngsstien, hvis man ikke vil overnatte i telt eller shelter, kan jeg i et vist omfang tilbyde kørsel/afhentning til og fra vandring i forbindelse med overnatning her. Vi kan evt. lægge vejen forbi superBrugsen. Der er meget få muligheder for at købe mad undervejs.

Mad. Der kan aftales enkel morgenmad og evt et enkelt aftensmåltid. Kan jeg ikke tilbyde aftensmad, kan vi aftale at jeg kører jeg til nærmeste forretning, så I selv kan købe ind. Mad skal bestilles i forvejen.

Samme tilbud som ovenfor gælder også i forbindelse med al anden vandring på Bornholm - eller cykelferie for den sags skyld.

 

 

Højlyngsstien. Nordligste trediedel.