Vandre- og yogaophold 2022

5.-8. maj og 8.-11. september

Kan du lide at vandre og dyrke yoga, så nyd 4 dage med vandring i Bornholms skønne natur, yoga, godt selskab og sund mad i rolige omgivelser.

PS septemberopholdet 2022 er udsolgt og majopholdet er vel overstået. Ønsker du at få en mail, når datoer for 2023 foreligger for denne eller lignende typer ophold, så send mig en mail (lonebrasmussen@outlook.dk).

TILMELD DIG NU

Program:

Torsdag: Ankomst fra kl. 14 (færgen er i Rønne kl. 13.50) Ca. kl. 15 velkomst, kaffe, te og kage/frugt. Derefter gåtur på 5-6 km i nærområdet. Kl. 17.45-18.30 yoga. Kl. 19 aftensmad.

Fredag: Kl. 8 til 8.30 morgenyoga Kl. 9 morgenmad (og madpakker) Kl. 10 vandretur ca. 12-15 km. Kl. 17.30 eftermiddagsyoga ca. 1 time. Kl. 19 aftensmad

Lørdag: Kl. 8 til 8.30 morgenyoga Kl. 9 morgenmad (og madpakker) Kl. 10 vandretur ca. 12-15 km. Derefter er der tid til lidt afslapning. Kl. 17.30 eftermiddagsyoga ca. 1 time Kl. 19 aftensmad.

Søndag: Kl. 8.30 til 9.00 morgenyoga Kl. 9.15 morgenmad Kl. 10.30 Gåtur ca. 5 km. Kl. 12.45 Frokost Derefter afrejse, færge til Ystad kl. 14.30 eller 16.30.

Pris 2900 kr, 300 kr ekstra, hvis eneværelse ønskes. Prisen dækker helpension, indkvartering, vandreture, yoga og evt. afhentning ved busstoppested i Klemensker. Prisen dækker ikke: Drikkevarer og sengelinned/håndklæder (medbringes selv eller lejes for 110 kr)

Maden: Vi spiser sund mad med mange grøntsager og lidt kød/fisk, men der er også plads til et stykke kage og lignende. Drikkevarer udover vand, kaffe og te er ikke inkluderet.

Indkvartering i lejligheder på Feriestedet Skovly uden for Klemensker. Feriestedet Skovly ligger ude på landet i meget rolige omgivelser med udsigt til marker, sø og skov. Det er et mindre sted med 7 ferielejligheder med i alt 17 værelser. Alle deler badeværelse med 1-3 andre. Værelserne er relativt små, men der er stor stue i alle lejligheder, som I højst bliver 4 om at dele, og stort fællesrum I kan opholde jer i. Alle hjælper lidt til med maden en af dagene, så vi kan holde prisen på et rimeligt niveau. 

Vandreturene: Vi vil vandre i både kendte og mindre kendte naturområder, og opleve kyststrækninger, klipper, sprækkedale, skovsøer og skove. Tempoet vil være ca. 5 km i timen, mindre i vanskeligt terræn, og der vil være lidt pauser undervejs. På ankomst- og afrejsedagene vandrer vi 5-7 km, på hele dage 12-15 km. 

Yoga: Kursets yoga-sessioner bliver rolige i tempo og milde i intensitet - hver dag med fokus på et af grundprincipperne i yoga. Om morgenen vækker vi kroppen med energi-givende øvelser, og om aftenen strækker vi godt ud efter dagens vandring med en mere restorativ praksis. Ømme fødder og ben får lidt ekstra opmærksomhed :) Vi arbejder med basale øvelser og jeg sørger for grundig guidning. For begyndere kan timerne fungere som en introduktion til yoga, så du kan fortsætte med øvelserne derhjemme, hvis du ønsker.

Nogle hyggelige og gode dage, hvor du gør noget godt for dig selv. Som en gæst skrev i gæstebogen i 50´erne, hvor stedet var pensionat: ”Skovly er hverken hotel eller kro, men stedet for hygge og sindets ro”.

Der er plads til 8-12 deltagere. 

Bag opholdet står:

Anna Laursen: Uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut. Yogalærer-træning hos Wellness Yoga i Nepal. Kurser i krop, stemme og fortælling hos Brita Haugen og Katrine Faber. Har undervist i yoga på Bornholm siden 2013.

Lone B. Rasmussen. Ejer af Feriestedet Skovly, tager på vandreture rundt på øen så snart muligheden byder sig. Er desuden cand.scient. i human ernæring og master i positiv psykologi, og har også ledet nogle rejser hos rejsebureauet Viktors Farmor.

Vil du have besked når datoer for 2023 er fastlagt, har du pørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig, så skriv til lonebrasmussen@outlook.dk, ring til Lone på 22857377 eller tilmeld via nedenstående link:

TILMELD DIG NU 

 

Angiv ved tilmelding om du ønsker vegetarmad.