Neden for kan du se hvilke arrangementer/ophold der er planlagt i 2020

 

 

Ordet er dit - Ordet er frit

Søndag den 15. marts 2020 kl. 14 – 17

Kom og vær med, hvis du har lyst til at fortælle, dele eller bare lytte.

Ordet er frit, så kom hvis du har sjove historier, filosofiske historier, tankevækkende historier, hjerteskærende digte, tænderskærende gysere, lattervækkende erindringer eller noget helt andet, kort eller længere, du vil dele med andre.

Du behøver ikke selv have skrevet det, det kan være fra bogreolen, fra ølstuen, fra kommodeskuffen, fra hjernens krinkelkroge eller et helt andet sted.

Entre med kaffe og kage kr. 30.

Håber at se dig til en hyggelig eftermiddag. Du må meget gerne tilmelde dig til Lone på lonebrasmussen@outlook.dk, men det er også i orden bare at møde op. Vil du høre mere kan du også ringe: 22857377

 

 

Bornholmervandringer og yoga

Der er planlagt to af disse ophold i foråret:

Torsdag d. 30. april til søndag d. 3. maj. Pris 2000 kr, eneværelse 300 kr ekstra

Onsdag d. 3. juni til søndag d. 7. juni. Pris 2500 kr, eneværelse 300 kr ekstra.

 

Dagsprogram:

Morgenyoga ca. ½ time (kl. 8 til 8.30)

Morgenmad (+evt. Madpakker) (9-9.45)

Vandretur (kl. 10 – ca. 14.30)

Afslapning

Eftermiddagsyoga ca. 1 time

Aftensmad kl. 19-20

Derefter aftenhygge med spil, gode samtaler eller andet. Det er selvfølgelig også i orden at trække sig tilbage med en bog eller hvad man har lyst til.

Alt efter vejret og turens længde tager vi enten frokost med og får lidt snack, kage og frugt når vi kommer tilbage, eller vi tager noget snack med og spiser en sen frokost efter dagens tur.

Maden: Vi spiser sund mad med mange grøntsager og kun lidt kød/fisk, men der er også plads til et stykke kage og lignende. Drikkevarer udover vand, kaffe og te er ikke inkluderet.

Indkvartering i lejligheder på Feriestedet Skovly uden for Klemensker. Alle deler badeværelse med 1-3 andre. Feriestedet Skovly ligger ude på landet i meget rolige omgivelser med udsigt til marker, sø og skov. Det er et mindre sted med 7 ferielejligheder med i alt 17 værelser, funktionelt, men ikke 5-stjernet luksus. Ugen vil nok mere minde om et højskolekursus end en ferierejse. Alle hjælper lidt til med maden en af dagene, så vi kan holde prisen på et rimeligt niveau.

Afhentning ved busstoppested i Klemensker kan arrangeres.

Vandreturene: Vandreturene er på 10-15 km i vekslende terræn. Vi vandrer i både kendte og mindre kendte naturområder; kyststrækninger, sprækkedale og skove. Tempoet vil være ca. 5 km i timen, mindre i vanskeligt terræn, med lidt pauser undervejs.

Yoga: Kursets yoga-sessioner bliver rolige i tempo og milde i intensitet - hver dag med fokus på et af grundprincipperne i yoga. Om morgenen vækker vi kroppen med energi-givende øvelser, og om aftenen strækker vi godt ud efter dagens vandring med en mere restorativ praksis. Ømme fødder og ben får lidt ekstra opmærksomhed :) Vi arbejder med basale øvelser og jeg sørger for grundig guidning. For begyndere kan timerne fungere som en introduktion til yoga, så du kan fortsætte med øvelserne derhjemme, hvis du ønsker.

Nogle hyggelige og gode dage, hvor du gør noget godt for dig selv. Som en gæst skrev i gæstebogen i 50´erne, hvor stedet var pensionat: ”Skovly er hverken hotel eller kro, men stedet for hygge og sindets ro”.

Tilmelding senest 10 dage før (herefter er tilmelding bindende) til Lone lonebrasmussen@outlook.dk. Angiv ved tilmelding om du ønsker vegetarmad. Der er plads til 8-14 deltagere på kurset.

Bag opholdene står:

Anna Laursen: Uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut. Yogalærer-træning hos Wellness Yoga i Nepal. Kurser i krop, stemme og fortælling hos Brita Haugen og Katrine Faber. Har undervist i yoga på Bornholm siden 2013.

Lone B. Rasmussen. Ejer af Feriestedet Skovly, tager på vandreture rundt på øen så snart muligheden byder sig. Er desuden cand.scient. i human ernæring og master i positiv psykologi, og har også ledet nogle rejser hos rejsebureauet Viktors Farmor.