Del siden

Vandre- og yogaophold 

Tilmeld dig her:

https://forms.gle/hjYL2oca8khKX64q6


Kan du lide at vandre og dyrke yoga, så nyd 4 dage med vandring i Bornholms skønne natur, yoga, godt selskab og sund mad i rolige omgivelser.

I 2024 er planlagt følgende ophold:

D. 23.-26. maj (afholdt)

D. 12.-15. september (udsolgt)

D. 19.-22. september (3 pladser)

Ønsker du at tilmelde dig, så anvend følgende link https://forms.gle/hjYL2oca8khKX64q6

eller send en mail til Lone (lonebrasmussen@outlook.dk).

Programmet vil være som nedenstående.

Program:

Torsdag: Ankomst fra kl. 14 (færgen er i Rønne kl. 13.50) derefter velkomst, kaffe, te og kage/frugt. Derefter gåtur på 5-6 km i nærområdet. Kl. 17.45-18.30 yoga. Kl. 19 aftensmad.

Fredag: Kl. 8 til 8.30 morgenyoga Kl. 9 morgenmad (og madpakker) Kl. 10 vandretur ca. 12-15 km. Kl. 17.30 eftermiddagsyoga ca. 1 time. Kl. 19 aftensmad

Lørdag: Kl. 8 til 8.30 morgenyoga Kl. 9 morgenmad (og madpakker) Kl. 10 vandretur ca. 12-15 km. Derefter er der tid til lidt afslapning. Kl. 17.30 eftermiddagsyoga ca. 1 time Kl. 19 aftensmad.

Søndag: Kl. 8 til 8.30 morgenyoga Kl. 9 morgenmad Kl. 10 Gåtur ca. 5 km. Kl. 12.30 frokost. Derefter afrejse, færge til Ystad kl. 14.30 eller 16.30.

Pris 3100 kr, 300 kr ekstra, hvis eneværelse ønskes. Prisen dækker helpension, indkvartering, vandreture med guide, yoga og evt. afhentning ved busstoppested i Klemensker samt kørsel til og fra vandreture. Prisen dækker ikke: Drikkevarer og sengelinned/håndklæder (medbringes selv eller lejes for 115 kr).

Maden: Vi spiser sund mad med mange grøntsager og lidt kød/fisk, men der er også plads til et stykke kage og lignende. Drikkevarer udover vand, kaffe og te er ikke inkluderet, men kan købes til rimelige priser.

Indkvartering i lejligheder på Feriestedet Skovly uden for Klemensker. Feriestedet Skovly ligger ude på landet i meget rolige omgivelser med udsigt til marker, sø og skov. Det er et mindre sted med 7 ferielejligheder med i alt 17 værelser. Alle deler badeværelse med 1-3 andre. Værelserne er relativt små, men der er stor stue i alle lejligheder, som I højst bliver 4 om at dele, og stort fællesrum I kan opholde jer i. Alle hjælper lidt til med maden en af dagene, så vi kan holde prisen på et rimeligt niveau. 

Vandreturene: Vi vil vandre i både kendte og mindre kendte naturområder, og opleve kyststrækninger, klipper, sprækkedale, skovsøer og skove. Tempoet vil være ca. 5 km i timen, mindre i vanskeligt terræn, og der vil være lidt pauser undervejs. På ankomst- og afrejsedagene vandrer vi ca. 5 km, på hele dage 12-15 km. Du skal være forberedt på at vi går en del på små, ujævne stier, og det går noget op og ned.

Yoga: Kursets yoga-sessioner bliver rolige i tempo og milde i intensitet. Om morgenen vækker vi kroppen med energi-givende øvelser, og om aftenen strækker vi godt ud efter dagens vandring med en mere restorativ praksis. Ømme fødder og ben får lidt ekstra opmærksomhed :) Har du ikke prøvet yoga før, kan du sagtens være med.

Nogle hyggelige og gode dage, hvor du gør noget godt for dig selv. Som en gæst skrev i gæstebogen i 50´erne, hvor stedet var pensionat: ”Skovly er hverken hotel eller kro, men stedet for hygge og sindets ro”.

Der er plads til 8-12 deltagere. 

Bag opholdet står:

Kristina: Uddannet yogalærer. Har undervist i yoga på Bornholm de seneste år og undervist på de sidste 3 ophold her på Skovly.

Lone B. Rasmussen. Ejer af Feriestedet Skovly, tager på vandreture rundt på øen så snart muligheden byder sig. Er desuden cand.scient. i human ernæring og master i positiv psykologi, og har også ledet nogle rejser hos rejsebureauet Viktors Farmor.

Har du pørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig, så skriv til lonebrasmussen@outlook.dk eller ring til Lone på 22857377

https://forms.gle/cuL97rKiL1YrWdgM8


Angiv ved tilmelding om du ønsker vegetarmad eller har andre diætmæssige ønsker.

 

Betaling: Der opkræves ikke depositum, men det fulde beløb skal betales senest 6 uger før opholdet. Derefter refunderes beløbet ikke i tilfælde af afbestilling (tegn evt. en afbestillingsforsikring, hvis du vil gardere dig ved evt. sygdom).