Om Feriestedet Skovly

Feriestedet Skovly er en gammel gård fra 1875. Stedet har tidligere i en periode fungeret som pensionat, så har du været på lejrskole eller lignende på Bornholm i 50 erne eller 60´erne, har du muligvis været her før. Gården blev indrettet til ferielejligheder i løbet af 90´erne.

 

Jeg overtog stedet i maj sidste år (2018) fra et ældre ægtepar. Det jeg faldt for, var bl.a. beliggenheden ved marker, sø og skov, og så den ro der er her på stedet. De tidligere ejere har indrettet nogle gode lejligheder, og der er mange muligheder her på stedet med den store grund og det store fællesrum/aktivitetsrum. Stedet trænger til en opfriskning her og der, men det hele fungerer, og jeg har allerede skiftet de ældste toiletter, komfurer og andet inventar ud, ryddet ud og brugt en masse maling! Inden sæsonstart 2019 er skiftet en række døre og vinduer, og i det hele taget vil der løbende ske forbedringer. Priserne vil jeg dog stadig holde i den lave ende.

 

Feriestedet Skovly ligger i meget rolige omgivelser, hvor der er fred og ro året rundt. Stedet henvender sig derfor bl.a. til jer, der gerne vil have ro, og være lidt væk fra de travle turistområder. Stedet er både populært for børnefamilier pga de relativt lave priser, og for cyklister og andre der gerne vil rundt og opleve Bornholm, da beliggenheden giver korte afstande til mange af Bornholms attraktioner og naturoplevelser, så disse kan nås på dagture.

 

Her er også gode muligheder for ophold for grupper, f.eks. træningslejre, familieweekend, kurser eller lignende. Er I over 25 kan I få hele stedet, inklusiv de store fællesrum, helt for jer selv.

 

Feriestedet Skovly er med i projekt Bæredygtig Bundlinje Bornholm, hvilket betyder at jeg arbejder for at få en mere grøn profil.

 

Desuden er jeg ”outdoor friend”. Dvs at du her kan få information om outdooraktiviteter på Bornholm, og kommer du forbi, er du altid velkommen til at komme ind og fylde din vanddunk, lave en kop kaffe eller te, og spise din madpakke ude eller inde.